Keith Urban si Nicole Kidman isi trimit mesaje sexy cand sunt departe unul de altul

Sambata, 02 Noiembrie 2013, ora 12:17
1477 citiri
Keith Urban si Nicole Kidman isi trimit mesaje sexy cand sunt departe unul de altul
Nicole Kidman si Keith Urban, impreuna cu Marion Cotillard si Penelope Cruz. Sursa foto: altfg.com

Cantaretul Keith Urban, casatorit de sapte ani cu actrita Nicole Kidman, a dezvaluit in cadrul emisiunii "Ellen DeGeneres Show" din 28 octombrie ca el si sotia lui si-au trimis sms-uri sexy cand erau departe unul de altul.

In prezent, Keith Urban este jurat in emisiunea "American Idol" si are programate mai multe concerte in America de Nord, in timp ce Nicole Kidman este la Londra impreuna cu cei doi copii ai cuplului, unde lucreaza la urmatorul ei film.

Intrebat de Ellen DeGeneres in ce mod reusesc sa treaca peste momentele in care cei doi soti traiesc la mare distanta unul de celalalt, Keith Urban a marturisit ca au fost perioade in care i-a trimis sotiei "unul dintre acele mesaje insotite de fotografie (cu cei doi pe covorul rosu, n.red.)" si ca a fost vorba despre "un simpatic mesaj sexy", informeaza contactmusic.com. Totusi, cantaretul a precizat ca in prezent cei doi nu isi mai scriu mesaje sau e-mailuri, ci doar "adora sa vorbeasca la telefon".

Nicole Kidman s-a casatorit cu solistul de muzica country Keith Urban pe 25 iunie 2006. Cuplul are doua fetite, Sunday Rose, nascuta in 2008, si Faith Margaret, nascuta in decembrie 2010 de o mama surogat.

#Nicole Kidman, #Keith Urban, #Marion Cotillard, #Penelope Cru , #Stiri Filme