"Mission: Impossible - Rogue Nation" domina in continuare box office-ul

Luni, 10 August 2015, ora 16:08
5002 citiri
"Mission: Impossible - Rogue Nation" domina in continuare box office-ul
Foto: Captura Youtube/Mission Impossible

"Mission: Impossible - Rogue Nation", filmul de actiune cu Tom Cruise in rolul principal, continua sa domine pentru a doua saptamana la rand de la debut, box office-ul nord-american, cu incasari de 29,4 milioane de dolari.

Al cincilea film al seriei 'Mission Impossible', cu Tom Cruise in rolul agentului special Ethan Hunt care trebuie sa infrunte o grupare criminala, a strans per total in cele doua saptamani de la lansare, 198,6 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de societatea Exhibitor Relations, scrie AFP.

Pe locul al doilea in clasamentul weekendului recent incheiat s-a clasat un prim new-entry, filmul de actiune cu supereroi produs de studiourile Marvel, in regia lui Josh Trank, cu Miles Teller si Kate Mara in distributie. "Fantastic Four" a strans la debut 26,2 milioane de dolari.

Tom Cruise, revenire spectaculoasa - Inca un film din franciza Mission Impossible (Video)

Pe locul al treilea s-a clasat thrillerul american "The Gift", in regia lui Joel Edgerton ...citeste mai departe despre ""Mission: Impossible - Rogue Nation" domina in continuare box office-ul" pe Ziare.com

#filme box office, #box office, #tom cruise mission impossible , #Stiri Filme