People's Choice Awards 2014: Sandra Bullock si Justin Timberlake sunt marii castigatori

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 16:44
1574 citiri
People's Choice Awards 2014: Sandra Bullock si Justin Timberlake sunt marii castigatori

Actrita Sandra Bullock si cantaretul Justin Timberlake au fost marii castigatori la gala People's Choice Awards 2014, recompense cunoscute si sub denumirea de "premiile publicului american", intrucat sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

People's Choice Awards, premii acordate in cinematografie, televiziune si muzica, sunt decernate in urma voturilor exprimate de marele public pe internet, spre deosebire de celelalte trofee importante din industria de divertisment americana, precum Oscaruri, Globuri de Aur, Emmy, Grammy, care sunt decernate de profesionisti. Fanii au putut sa isi voteze favoritii pe internet, la 58 de categorii, incepand din data de 5 decembrie.

Sandra Bullock si Justin Timberlake au plecat acasa cu trei premii

Astfel, Sandra Bullock, nominalizata la cinci trofee, a primit premii la categoriile "actrita preferata", "actrita de comedie preferata" si "actrita de drama preferata".

De asemenea, pelicula in care a jucat anul acesta, "Gravity 3D: Misiune in spatiu", a fost desemnata drama preferata a publicului, in timp ce colaborarea ei cu George Clooney din acest lungmetraj a fost recompensata cu premiul pentru cel mai bun cuplu pe marele ecran.

De cealalta parte, Justin Timberlake a primit premiile categoriilor "cantaretul preferat", "cantaretul de R&B preferat" si "albumul preferat" ("20/20 Experience").

Robert Downey Jr.a fost recompensat cu doua premii

Robert Downey Jr. a fost un alt mare castigator al galei, plecand acasa cu premiul pentru starul preferat intr-un film de actiune, in timp ce lungmetrajul in care a jucat "Omul de otel 3/ Iron Man 3" a fost recompensat cu premiile categoriilor "filmul preferat" si "filmul de actiune preferat".

Johnny Depp a fost desemnat actorul preferat al publicului american, Adam Sandler a primit premiul pentru actorul de comedie preferat, iar Leonardo DiCaprio a primit trofeul pentru actorul preferat intr-un film dramatic.

Publicul american si-a ales si comedia preferata, "The Heat", precum si filmul dedicat imtregii familii preferat - "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2" -, cel mai bun horror - "Carrie" -, cel mai bun thriller - "Now You See Me: Jaful perfect/ Now You See Me".

Demi Lovato, cantareata preferata a publicului american

In domeniul muzicii, Demi Lovato a fost desemnata cantareata preferata a publicului american, Ariana Grande a primit trofeul pentru cel mai bun artist debutant, Britney Spears a primit titlul de artista pop preferata, Taylor Swift a devenit artista country preferata, duoul Macklemore & Ryan Lewis a primit premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, iar One Direction a fost desemnata trupa preferata.

Katy Perry, nominalizata la cinci categorii, a primit doua premii, pentru cantecul preferat ("Roar") si videoclipul preferat ("Roar").

Serialul de televiziune "Glee", un musical de mare succes in randul adolescentilor nord-americani, care fusese nominalizat la opt categorii de premii, a primit doar doua trofee, pentru cel mai bun actor de comedie (Chris Colfer) si cel mai bun duo de prieteni pe micul ecran - Lea Michele si Naya Rivera.

La categoria "serialul dramatic preferat difuzat de o retea de televiziune" a fost recompensata productia "The Good Wife", in timp ce "The Big Bang Theory" a primit premiul categoriei echivalente destinate comediilor.

De asemenea, la categoria "serialul dramatic preferat difuzat de un post TV prin cablu" a fost desemnat castigator "The Walking Dead", iar la categoria "serialul de comedie preferat difuzat de un post TV prin cablu" a castigat "Psych".

Cea de-a 40-a gala People's Choice Awards a avut loc miercuri seara, la Nokia Theatre din Los Angeles. Gala a fost difuzata de postul CBS si a fost prezentata de Beth Behrs si Kat Dennings, starurile serialului de comedie "2 Broke Girls".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#People s Choice Awards 2014, #premii Sandra Bullock, #premii Justin Timberlake , #Stiri Filme