Record de vizualizari pentru trailerul filmului 'Avengers: Infinity War' - 37 de milioane in noua ore

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 15:36
2277 citiri
Record de vizualizari pentru trailerul filmului 'Avengers: Infinity War' - 37 de milioane in noua ore
Foto: Facebook/ Avengers: Infinity War

Primul trailer al noului film 'Avengers: Infinity War' a triumfat pe internet cu 37 de milioane de vizualizari, pe contul de Facebook al Marvel Studios, in primele noua ore de la postare.

'Avengers: Infinity War' ii uneste in acelasi film pe toti supereroii din productiile cinematografice adaptate dupa universul Marvel si va avea premiera in mai 2018, relateaza EFE.

Filmul regizat de fratii Joe si Anthony Russo aspira sa devina culminarea ambitiosului proiect al acestui studio, cu supereroi ale caror destine se intersecteaza, din care a prezentat deja un fragment in cadrul targului D23 din iulie.

In noul film apar personajele din saga 'The Avengers', precum Iron Man, Thor, Hulk sau Captain America, printre altii, alaturi de cei din 'Guardians of the Galaxy' (in frunte cu Chris Pratt si Zoe Saldana), care ii vor infrunta pe temutul Thanos, interpretat de Josh Brolin.

'Avengers: Infinity War' este al treilea episod din aceasta serie, care a inceput cu 'The Avengers' (2012) si a continuat cu 'Avengers: Age of Ultron' (2015). Saga va avea si o a patra continuare care fi lansata in 2019.

The Avengers' si 'Avengers: Age of Ultron' se numara printre cele zece filme cu cele mai mari incasari din istorie pe plan international cu 1,520 de miliarde si respectiv 1,405 de miliarde de dolari, potrivit portalului de specialitate Box Office Mojo. ...citeste mai departe despre "Record de vizualizari pentru trailerul filmului 'Avengers: Infinity War' - 37 de milioane in noua ore" pe Ziare.com

#Avengers Infinity War Trailer, #film nou avengers trailer , #Stiri Filme