Nabucco sprijina proiectele agricole din Romania

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 12:40
3691 citiri
Nabucco sprijina proiectele agricole din Romania

Compania Nabucco Gas Pipeline International GmbH a anuntat, marti, sprijinirea unui proiect caritabil din domeniul agricol in Romania prin donarea sumei de 15.000 de euro unei ferme din Timisoara pentru achizitionarea unei combine.

Conform unui comunicat al companiei, remis Agerpres, donatia este destinata unui proiect caritabil derulat de catre catre Fundatia Caritas in Timisoara si va sprijini achizitia unei combine pentru ferma.

Ferma Caritas cultiva produse agricole destinate celor sase centre Caritas din Timisoara, unde se asigura masa pentru circa 400 de persoane in fiecare zi. In plus, ferma ofera persoanelor fara locuinta si altor persoane dezavantajate programe de instruire si dobandire de abilitati in activitati, precum: cresterea vitelor, agricultura, productia de branza si tamplaria.

Caritas Austria se ocupa, in prezent, de aproape toate categoriile sociale defavorizate, respectiv copii, persoane cu dizabilitati, refugiati, persoane fara locuinta, batrani, mame si suport familial.

De asemenea, sprijina si deruleaza programe de asistenta medicala ambulatorie si intra-spitaliceasca, ingrijire in regim de sanatoriu, ingrijirea persoanelor care sufera de alcoolism sau dependenta de droguri, ingrijirea persoanelor fara adapost in regim ambulatoriu si spitalicesc, asistenta juridica, proiecte pentru somerii pe termen lung, ajutorare si asistenta pentru dezvoltare in strainatate.

Proiectul Nabucco, un consortiu din care fac parte companiile Transgaz Medias, OMV (Austria), MOL (Ungaria), Bulgargaz (Bulgaria), Botas (Turcia) si RWE (Germania), are drept scop diversificarea surselor de aprovizionare cu energie ale Uniunii Europene, care, in momentul de fata, este dependenta de Rusia.

Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
#conducta Nabucco, #proiect Nabucco agricultura Romania, #agricultura Nabucco , #Finantare agricultura