Jim Rogers: Romania nu ar trebui sa asculte de sfaturile FMI

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 16:19
1735 citiri
Jim Rogers: Romania nu ar trebui sa asculte de sfaturile FMI

Investitorul Jim Rogers a declarat, pentru The Money Channel, ca Romania nu ar trebui sa asculte de sfaturile Fondului Monetar International (FMI), care "nu are niciodata dreptate".

"Nu stiu ce fel de acord are Romania cu FMI. Din pacate, nu ar trebui sa ascultati sfaturile FMI. Poate sunteti nevoiti sa faceti asta, poate aveti nevoie de un imprumut, dar nu e o modalitate de a te imbogati." a declarat Jim Rogers.

Acesta a precizat ca FMI nu are niciodata dreptate.

"FMI nu are niciodata dreptate. Ar trebui sa cititi rapoartele anuale ale FMI din ultimii 50 de ani, ati fi ingroziti sa vedeti toate lucrurile pe care le-au spus si care s-au dovedit a fi total gresite. Modul in care supravietuiesc e ca primesc mai multi bani. Se duc la state si spun "dati-ne mai multi bani" si politicienii nu stiu, spun ca e FMI si le dau mai multi bani", a mai spus Rogers.

La inceputul anului 2009, Jim Rogers declara ca redresarea globala trebuie sa includa desfiintarea Bancii Mondiale si a Fondului Monetar International.

Jim Rogers este un cunoscut investitor si analist financiar american. El a creat, impreuna cu George Soros, in anii ''70, Quantum Fund, un fond international care a crescut in primii 10 ani cu 4.200%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#jim rogers FMI, #fmi romania, #Jim Rogers acord FMI Romania , #Finantare externa