MCSI, contracte de finantare, de 24,3 mil. lei

Joi, 16 Septembrie 2010, ora 14:28
1376 citiri
MCSI, contracte de finantare, de 24,3 mil. lei

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a semnat, in perioada 1-10 septembrie, prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), 17 contracte de finantare din fonduri structurale, cu o valoare totala a finantarii nerambursabile de 24,3 mil. lei, transmite NewsIn.

Potrivit MCSI, opt contracte, cu o valoare totala a finantarii nerambursabile de 20,99 milioane lei, au fost incheiate cu beneficiari publici, in cadrul operatiunii 3.2.4 local - "Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar".

Celelalte noua contracte, avand valoarea totala a finantarii nerambursabile de 3,32 milioane lei, au fost semnate cu beneficiari privati, in cadrul a doua operatiuni, respectiv 3.3.1 - "Suport pentru implementarea sistemelor informatice integrate si a altor aplicatii electronice pentru managementul afacerilor" si 3.3.2 - "Suport pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii electronice pentru afaceri".

De asemenea, in intervalul 1-10 septembrie, OIPSI a acordat bun de plata pentru un numar de 27 de cereri de rambursare in valoare totala de 16,6 milioane lei, iar platile efectuate au valoarea totala de 300.000 de lei.

Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#mcsi, #contracte, #finantare, #fonduri, #structurale , #Finantare fonduri structurale