Tinerii fermieri pot solicita, din 1 septembrie, finantare pentru instalarea in mediul rural

Marti, 31 August 2010, ora 13:12
1932 citiri
Tinerii fermieri pot solicita, din 1 septembrie, finantare pentru instalarea in mediul rural

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a anuntat marti ca, incepand din 1 septembrie, pot fi depuse solicitarile de finantare a proiectelor pentru instalarea tinerilor fermieri in mediul rural, suma totala alocata in acest sens fiind de 61,4 milioane euro, informeaza NewsIn.

"Suma totala alocata prin Masura 112 <Instalarea tinerilor fermieri> pentru finantarea proiectelor care vor fi depuse la APDRP este de 61.426.400 milioane de euro.

Sprijinul nerambursabil acordat pentru un tanar fermier in cadrul Masurii 112 este de minimum 10.000 de euro si maximum 25.000 de euro", au precizat reprezentantii APDRP.

Proiectele pentru solicitarea fondurilor nerambursabile trebuie depuse in cadrul sesiunii de cereri de proiecte deschise in perioada 1 septembrie - 30 septembrie 2010, termenul limita pentru depunerea proiectelor in cadrul acestei sesiuni, fiind 30 septembrie, ora 12:00.

Toate proiectele se depun la sediile Oficiilor Judetene ale APDRP pe raza carora tinerii fermieri doresc sa se instaleze si sa realizeze investitia.

Potrivit APDRP, pentru a fi selectat spre finantare, proiectul pentru care se solicita fonduri nerambursabile trebuie sa acumuleze puncte, conform criteriilor de selectie mentionate in Ghidul Solicitantului.

Procedura de selectie si documentele de informare pentru depunerea proiectelor sunt afisate pe pagina oficiala de internet a APDRP, sau pot fi obtinute gratuit de la sediile APDRP de la nivel central, regional si judetean.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#fermieri, #finantare, #instalare, #mediu, #rural , #Finantare proiecte