Angajatorii pot accesa baza de date BestJobs de pe terminale mobile

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 11:42
2787 citiri
Angajatorii pot accesa baza de date BestJobs de pe terminale mobile

Angajatorii de pe piata locala a muncii vor putea accesa la baza de date BestJobs si sa primeasca CV-uri in timp real printr-o aplicatie pentru dispozitive mobile.

Aplicatia permite listarea, filtrarea si vizualizarea joburilor, candidatilor si angajatorilor fara cel mai mic efort, de pe orice dispozitiv mobil - smartphone sau tableta - cu sistem de operare Android sau iOS, a anuntat BestJobs.

De asemenea, angajatorii pot sa gestioneze CV-urile, avand optiuni de listare, filtrare si vizualizare, in timp ce candidatii pot de acum sa isi salveze joburile de care sunt interesati si la care vor sa aplice alta data.

Canditatii pot fi contactati prin aplicatie

Mai mult, recrutorii pot sa contacteze candidatii direct din aplicatie si au posibilitatea sa ordoneze CV-urile in foldere, in functie de nevoile personale. Dupa vizualizarea unui CV, recrutorii ii pot acorda aplicantului calificative sau pot trimite CV-ul respectiv prin e-mail, intregul proces fiind usor si intuitiv.

Aplicatia a fost lansata in cadrului celei de-a treia editii a Conferintei BestJobs, "Recrutarea in era mobila", unde s-au prezentat tactici pentru alinierea pietei muncii din Romania la standardele internationale. Astfel, sustinuta de tehnologie, recrutarea migreaza usor spre cea mai simpla si rapida solutie de gasire a noi talente, si anume prin intermediul aplicatiilor mobile.

Aplicatia BestJobs pentru candidati a fost lansata in iulie 2012, iar in octombrie anul acesta numarul aplicarilor la joburi de pe mobil sau tableta a urcat cu 85%, la aproape 160.000 de aplicari lunare. Totodata, potrivit statisticilor BestJobs, numarul aplicarilor zilnice prin intermediul unei platforme mobile se apropie cu pasi repezi de 10.000.

La ora actuala, 53% dintre romani au acces la Internet, procentajul crescand pana la 63% in mediul urban. Mai mult, conform unor statistici recente, petrecem online 18 ore pe saptamana, ceea ce ne claseaza pe locul al doilea in topul europenilor care navigheaza intens pe Internet, dupa ucrainieni. Implicarea puternica a tehnologiei in recrutarea de personal a aparut, astfel, ca o consecinta benefica, naturala, a cresterii numarului de internauti in Romania.

Aplicatia BestJobs pentru angajatori este disponibila pentru dispozitive ce suporta sistemele de operare Android sau iOS si poate fi descarcata complet gratuit din Google Play si App Store.

In acest moment, BestJobs.ro gazduieste peste 2.500.000 de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#angajari online, #solutie angajator , #Imprumuturi persoane fizice