Training privind Fondul Social European

Luni, 18 Iunie 2007, ora 14:40
2206 citiri

Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (MMFES), in colaborare cu Directia Generala Ocupare, Afaceri Sociale si Egalitate de Sanse din cadrul Comisiei Europene si Ministerul Internelor si Reformei Administrative, organizeaza doua seminarii regionale privind Fondul Social European (FSE), in perioada 18-22 iunie, in localitatile Oradea si Alba Iulia, se arata intr-un comunicat al MMFES, remis Agentiei Rompres.

Scopul acestor seminarii este de a promova accesibilitatea finantarilor europene in domeniul dezvoltarii resurselor umane si reformei administrative, prin prezentarea programelor finantate din FSE si a exemplelor de bune practici din Uniunea Europeana.

In cadrul seminariilor se vor face prezentari din partea reprezentantilor administratiei centrale, Comisiei Europene si a promotorilor de proiecte, urmand ca in cea de-a doua parte a zilei sa aiba loc dezbateri pe tema celor doua programe finantate din FSE (POS DRU si PO DCA).

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Valer Bindea, va prezenta provocarile pe care le presupun administrarea si implementarea fondurilor structurale, precum si importanta formarii si informarii tuturor celor care doresc sa implementeze proiecte in domeniul FSE.

De asemenea, se vor prezenta oportunitatile si sistemul de finantare din POS DRU, precum si posibilitatile de finantare din PO DCA.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...