Clientii CEC Bank isi inchid conturile, dupa ce banca a reziliat contractul cu Papaya: Pagina de Facebook a fost luata cu asalt

Miercuri, 27 Iunie 2018, ora 11:51
5006 citiri
Clientii CEC Bank isi inchid conturile, dupa ce banca a reziliat contractul cu Papaya: Pagina de Facebook a fost luata cu asalt
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce Papaya Advertising a anuntat ca CEC Bank si-a reziliat contractul vechi de 10 ani la putin timp dupa ce compania a dat liber angajatilor sa participe la protestul de miercuri, mai multi clienti ai bancii de stat si-au inchis conturile si altii au anuntat ca urmeaza sa o faca.

In plus, pagina de Facebook a CEC Bank a fost luata cu asalt de clientii nemultumiti, care anunta ca isi vor inchide conturile.

Un client al CEC Bank chiar a postat pe Facebook o imagine cu cardul taiat, alaturi de mesajul "La revedere".

Miercuri dimineata, un alt client CEC a anuntat ca sta la coada pentru a-si inchide contul. "Am un depozit de 15.000 euro la ei!!! Firma mea, tot... Mut tot", a spus barbatul.

"Eu chiar va multumesc ca m-ati ajutat sa-mi conving parintii sa-si transfere banii de la voi. A fost suficient sa le spun ca sunteti pesedisti. Ca sa nu mai vorbim de comisionul de rahat de la depozite la termen", a notat o alta persoana.

"Imi inchid astazi conturile de economii la dvs! Si cand ma gandeam ca era sa fac si un credit... banca ar trebui sa fie comerciala.. nu politica!", a notat un alt client nemultumit de decizia CEC Bank.

"Azi imi voi inchide contul de card de la CEC si ma bucur ca nu sunt singura", este un alt mesaj de la o internauta nemultumita.

"Sa fie cineva la ghiseu astazi. Vin sa inchid conturile. Ati ramas ca acum 30 de ani. Voi si Posta Romana", a completat altcineva.

"Sunt client CEC, voi face ce pot sa renunt la produsele voastre. Pentru ca orice actiune are si o reactie. Ati castigat cu aceasta reziliere niste clienti noi si ati pierdut pe altii. Probabil v-ati facut calculele dinainte si v-a dat pe plus. Eu nu cred", a adaugat cineva.

"Domnilor, sunteti penibili! Maine o sa ma alatur sutelor de clienti care isi vor inchide contul", a avertizat altcineva.

In sute de mesaje, oamenii ii critica pe reprezentantii CEC Bank pentru decizia luata. Iata cateva dintre acestea:

"Mai deschideti geamurile sa se aeriseasca! Inca aveti un iz comunist".

"Campania publicitara made by Papaya este una exceptionala, care a facut ca institutia dvs sa nu mai pare o institutie anosta, asociata perioadei comuniste. Ati reusit prin atitudinea dvs de a rezilia contractul cu Papaya sa aratati ca NU promovati profesionalismul si competenta. O miscare regretabila! Sper ca romanii sa ia atitudine impotriva acestor masuri comuniste".

Oamenii au sesizat ca si multe dintre mesajele negative dispareau.

"Macar platiti omul de soc ...citeste mai departe despre "Clientii CEC Bank isi inchid conturile, dupa ce banca a reziliat contractul cu Papaya: Pagina de Facebook a fost luata cu asalt" pe Ziare.com

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#clienti inchis conturi CEC Banck, #CEC Bank Papaya Advertising , #Stiri Finantare