Contul Destept de la Libra Internet Bank, un aliat pentru start-up-ul tau

Joi, 30 Martie 2017, ora 09:00
1158 citiri
Contul Destept de la Libra Internet Bank, un aliat pentru start-up-ul tau

Potrivit unui studiu Eurostat, Romania se afla pe locul al doilea, dupa Serbia, in ceea ce priveste numarul de companii din regiune raportat la totalul populatiei, cu 23 de firme la mia de locuitori. Pentru comparatie, Cehia are o medie de 140 de firme, Slovacia de 116, Ungaria de 60, Polonia de 47, iar Lituania de 32.

Totodata, cele mai multe dintre companiile active din Romania sunt incadrate in categoria IMM-urilor, acestea evoluand intr-un mediu antreprenorial din ce in ce mai dinamic si mai complex.

Contul Destept pentru companii nou-create

Antreprenorii sunt constant in cautarea unor solutii avantajoase care sa le permita sa isi creasca afacerea, mai ales atunci cand sunt la inceput de drum.

Libra Internet Bank vine in intampinarea lor prin intermediul Contului Destept, destinat firmelor de tip start-up cu cifra de afaceri mai mica de 4 milioane lei.

Antreprenorii care tocmai si-au deschis o afacere isi pot gestiona eficient cheltuielile curente, economisind timp si bani.

Contul Destept pentru companii nou-create cuprinde toate operatiunile necesare desfasurarii activitatii din sectorul IMM, este gratuit in primele 12 luni si include:

1. Cont curent in LEI cu ZERO comision pentru:

deschidere de contadministrare de contplati si incasari in lei prin Internet Bankingextrase de cont prin Internet Banking

2. Card de debit business VISA cu:

ZERO comision pentru emitere si administrareZERO comision pentru utilizare la ATM/POS Libra/Euronet pentru retragere numerar; operatiuni la comercianti; interogare sold; reinnoire card la expirare.

Si pentru ca timpul este o resursa pretioasa pentru antreprenori, clientii persoane juridice isi pot deschide la Libra Internet Bank, in premiera in Romania, un cont business 100% online, fara hartii si fara drumuri la banca.

Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze www.libraonline.ro, sa completeze datele firmei si ale administratorilor si sa incarce documentele juridice ale firmei semnate cu semnatura electronica extinsa.

Ulterior, pot comanda produsul direct din Internet Banking, bucurandu-se de toate facilitatile mentionate anterior.

Detalii cu privire la oferta Contul Destept pot fi consultate pe site-ul librabank.ro. ...citeste mai departe despre "Contul Destept de la Libra Internet Bank, un aliat pentru start-up-ul tau" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#Contul Destept Libra Internet Bank, #cont IMM startup , #Stiri Finantare