Curs valutar 9 iulie: Euro scade, situatia Greciei e in stand-by

Joi, 09 Iulie 2015, ora 13:36
3051 citiri

Euro s-a depreciat, joi, in asteptarea unui weekend crucial pentru Grecia.

Banca Nationala a Romaniei a afisat un curs de 4,4805 lei/unitate, ceea ce inseamna o scadere de 0,10% fata de sedinta anterioara.

Pe de alta parte, dolarul a castigat putin teren, 0,02%, fiind cotat la 4,0601 lei/unitate.

Francul elvetian s-a depreciat, joi, de la 4,3071 lei/unitate la 4,2716 lei/unitate, in timp ce aurul s-a scumpit de la 150,7730 lei/gram la 151,8248 lei/gram.

Curs BNR complet | Convertor valutar | Comparator evolutii valute | Curs valutar banci

"Grecia a inaintat cererea de asistenta financiara catre Mecanismul European de Stabilitate. Discutiile de miercuri au parut a fi mai constructive pentru a ajunge la un acord duminica. Pana la miezul noptii, Grecia va trebui sa prezinte un plan de reforma detaliat.

Leul a avut o incercare timida de a urma tendinta de depreciere a monedelor regionale, dar a incheiat sedinta de ieri la acelasi nivel cu cel de deschidere, dupa ce a variat intr-un interval ingust (4,4830-4,4920). Astazi ne putem astepta la un interval similar de tranzactionare, cu o usoara tendinta descendenta pentru EUR/RON, avand in vedere revenirea monedelor regionale", se arata intr-o analiza ING Bank remisa joi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#curs euro leu, #curs euro scade, #curs euro bnr, #curs euro, #curs bnr, #curs franc, #pret aur , #Stiri Finantare