Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curtea de Conturi: Plati nelegale facute de Secretariatul General al Guvernului Ponta

Curtea de Conturi: Plati nelegale facute de Secretariatul General al Guvernului Ponta
Auditul facut de Curtea de Conturi privind executia bugetara din 2014 a relevat la Secretariatul General al Guvernului plati ilegale in valoare de 32,3 milioane de lei, documentul recomandand atat modificari legislative pentru evitarea unor situatii similare, cat si recuperarea prejudiciului.

Avand in vedere valoarea si natura "abaterilor si a erorilor", in suma totala de 32.337.000 lei, opinia de audit recomanda stabilirea intinderii prejudiciului cauzat si virarea la bugetul statului a tuturor sumelor de catre persoanele responsabile.

Printre abaterile sesizate, raportul mentioneaza Contractul de prestari servicii incheiat cu Sucursala Transporturi Bucurestii Noi din cadrul Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat in baza caruia au fost angajate si platite cheltuielile cu transportul auto de persoane mai mari cu circa 2,6 milioane lei, in 2014, fara respectarea principului economicitatii in utilizarea fondurilor publice.

In acest sens, se recomanda ...citeste mai departe despre "Curtea de Conturi: Plati nelegale facute de Secretariatul General al Guvernului Ponta" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 636 ori