Dupa discursul lui Trump, dolarul creste spectaculos

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 21:24
991 citiri
Dupa discursul lui Trump, dolarul creste spectaculos
Foto: Arhiva Ziare.com

Dolarul a inregistrat miercuri cea mai mare crestere de dupa votul pro-Brexit al britanicilor din luna iunie, fata de un cos de valute si a recuperat si pierderile de dupa victoria lui Donald Trump de la alegerile din SUA.

Cresterea a urmat dupa discursul conciliant al lui Donald Trump, prin care republicanul si-a adjudecat victoria in alegeri.

Redresarea a avut loc ca urmare a inversarii tendintei de crestere a titlurilor Trezoreriei americane pe termen de 10 ani, transmite Bloomberg.

In plus, probabilitatea ca Rezerva Federala sa majoreze dobanzile in decembrie a crescut la 74%, de la un nivel de sub 50% atins in momentul in care rezultatele alegerilor au indicat ca Trump a infrant-o pe Hillary Clinton.

Un indice al dolarului calculat de Bloomberg a urcat cu 1,1%, cel mai mult dupa 24 iunie, cand a atins cel mai ridicat nivel din martie.

Dolarul a avansat cu 0,8%, la 1,0938 unitati pentru un euro, dupa ce in timpul tranzactiilor a coborat cu peste 2%.

Citeste si ...citeste mai departe despre "Dupa discursul lui Trump, dolarul creste spectaculos" pe Ziare.com

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#dolar crestere piata, #dolari crestere Trump victorir, #Trump presedinte America , #Stiri Finantare