Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Loteria bonurilor fiscale: Cand are loc urmatoarea extragere

Loteria bonurilor fiscale: Cand are loc urmatoarea extragere
Extragerile pentru loteria bonurilor fiscale vor fi organizate lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de Sarbatori, potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Finantelor.

Urmatoarea extragere va avea loc pe data 17 mai.

Pentru a participa la loteria bonurilor fiscale sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA.

La loteria bonurilor fiscale poate participa orice persoana care indeplineste conditiile, fiind eliminat pragul minim de varsta de 18 ani. Astfel, in cadrul loteriei bonurilor fiscale se va extrage un numar din intervalul 1-999, reprezentand valoarea bonului fiscal fara subdiviziunile leului, precum si data emiterii bonului.

In cazul in care o persoana are doua sau mai multe bonuri castigatoare la o extragere, va primi banii pentru toate bonurile castigatoare. Spre ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Cand are loc urmatoarea extragere" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1125 ori