Loteria bonurilor fiscale - extragerea pentru luna ianuarie are loc duminica

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 10:54
1011 citiri
Loteria bonurilor fiscale - extragerea pentru luna ianuarie are loc duminica

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 ianuarie 2017 este programata duminica, la ora 15:50, iar fondul de premiere este, ca de obicei, de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, conform unui comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice (MFP).

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Duminica, 19 februarie, va fi organizata prima etapa, care va consta din extragerea bilelor ce vor determina ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizare, daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri castigatoare.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 15:50.

Conform MFP, extragerea va avea doua etape, respectiv una in care va fi extrasa bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare, cu numere de la 1 la 30, iar cealalta in care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.

Comisia de supraveghere va fi formata din cate un reprezentant al MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si al Companiei Nationale Loteria Romana. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere la orice administratie fiscala din structura ANAF.

In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare. ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale - extragerea pentru luna ianuarie are loc duminica" pe Ziare.com

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#loterie bon fiscal, #extragere bonuri fiscale , #Stiri Finantare