Loteria bonurilor fiscale: S-au stabilit castigatorii pentru luna iunie

Duminica, 27 August 2017, ora 19:29
866 citiri
Loteria bonurilor fiscale: S-au stabilit castigatorii pentru luna iunie

La cea de-a doua extragere la loteria bonurilor fiscale emise in perioada 1 - 30 iunie 2017, organizata duminica, pentru selectarea a 100 de castigatori dintre cei 1.659 care detin bonuri in valoare de 20 de lei emise in data de 26 iunie 2017, primul numarul extras a fost 1598.

In prima etapa a extragerii lunare, la care au participat bonurile emise in perioada 1 - 30 iunie 2017, au fost desemnate ca fiind castigatoare bonurile fiscale emise in data de 26 iunie 2017, cu o valoare de 20 de lei. Dupa centralizarea bonurilor fiscale castigatoare, depuse in termenul legal de 30 de zile, a rezultat un numar de 1.659 cereri de revendicare, fiind depasit astfel numarul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Pentru selectarea a 100 de castigatori, duminica 27 august a fost organizata cea de-a doua extragere, cu numerele de ordine obtinute dupa prima extragere. Primul numar castigator este 1598.

"Pentru desemnarea celui de-al doilea castigator, se aplica crescator la primul numar extras un pas care are valoarea egala cu ziua emiterii bonului fiscal castigator (26). Pentru stabilirea celorlalti castigatori, pasul se aduna succesiv la numarul desemnat anterior ca fiind castigator.

Daca in urma aplicarii acestei proceduri de selectie se depaseste numarul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din lista (1659), urmatorul numar castigator din lista este dat de diferenta dintre suma determinata prin aplicarea pasului (26) la baza de referinta si numarul unic maxim atribuit (1659), continuand cu aplicarea pasului pana la stabilirea numarului maxim de premii prevazut de lege, respectiv 100. In procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind castigatoare, sunt eliminate din lista", se arata intr-un comunicat anterior al Ministerul Finantelor Publice (MFP).

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale antifrauda fiscala. ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: S-au stabilit castigatorii pentru luna iunie" pe Ziare.com

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#extragere bon fiscal iunie , #Stiri Finantare