Mini-vacanta de Ziua Unirii - Ce program au bancile si Posta

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 15:39
1197 citiri
Mini-vacanta de Ziua Unirii - Ce program au bancile si Posta
Foto: Ziare.com

Angajatii din sectorul bugetar vor avea 4 zile libere cu ocazia sarbatoririi Micii Uniri, dupa ce Guvernul a declarat zi libera si in 23 ianuarie.

Potrivit hotararii adoptate miercuri de Guvern, ziua de 23 ianuarie va fi recuperata, in regim de program normal, sambata, 28 ianuarie 2017, sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana pe 31 ianuarie 2017.

Bancile vor fi inchise doar marti

Agentiile bancare vor fi inchise doar marti, iar pe 23 vor avea program normal de lucru.

Unitatile bancare BCR, BRD si Raiffeisen vor fi inchise in 24 ianuarie, cu exceptia unitatilor din centrele comerciale. In ziua de 23 ianuarie, programul acestora va fi unul normal.

"Ziua de 24 ianuarie este zi nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia agentiilor din mall-uri, hypermarket-uri si reteaua Selgros", se arata intr-un comunicat al bancii.

Si oficiile postale vor lucra luni

Totodata, in ziua de 24 ianuarie, unitatile postale vor fi inchise. In schimb, in ziua de 23 ianuarie, acestea vor functiona normal.

"Pe 24 ianuarie, toate unitatile postale vor fi inchise. In ziua de 23 ianuarie, programul acestora va fi unul normal", se arata in comunicat. ...citeste mai departe despre "Mini-vacanta de Ziua Unirii - Ce program au bancile si Posta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#program banci minivacanta, #program banci 24 ianuarie , #Stiri Finantare