Numerele castigatoare de Paste la Loteria bonurilor fiscale - sanse duble de castig

Duminica, 16 Aprilie 2017, ora 16:35
1070 citiri
Numerele castigatoare de Paste la Loteria bonurilor fiscale - sanse duble de castig
Foto: Arhiva/Ziare.com

Bonurile fiscale emise in data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paste, care a avut loc duminica.

La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie - 31 martie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La cea de-a doua extragere, aferenta lunii martie, au iesit castigatoare bonurile fiscale emise la data de 3 martie 2017, in valoare de 935 de lei.

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a organizat, duminica, doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

"Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale de duminica este cea organizata cu prilejul Sarbatorilor Pascale, la care participa bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie - 31 martie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Tot duminica, 16 aprilie, este programata si extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 martie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii", se arata in document.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. 'Loteria Romana' (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.

Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii, precum si numarul de ordine).

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala. ...citeste mai departe despre "Numerele castigatoare de Paste la Loteria bonurilor fiscale - sanse duble de castig" pe Ziare.com

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#loteria bonurilor fiscale castigatoare Paste , #Stiri Finantare