Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

PayPal in Romania

PayPal in Romania
Compania de transfer online de bani PayPal s-a extins pe 87 de piete, inclusiv pe cea din Romania, iar numarul de state in care este disponibil serviciul a ajuns la 190.

In perioada imediat urmatoare extinderii, clientii din statele nou incluse in sistem vor putea doar sa trimita bani, potrivit unui purtator de cuvant al companiei. Acesta a precizat ca utilizatorii site-ului PayPal vor putea sa vizualizeze pagina si in limbile spaniola, franceza si chineza.

Printre pietele in care a fost extins serviciul se afla state est-europene precum Albania, Bulgaria si Bosnia si Herzegovina, asiatice, cum sunt Armenia, Azerbaidjan si Turkmenistan, dar si Vaticanul, state africane, arabe si din America de Sud.

"Suntem incantati sa ne extindem serviciile la 190 de piete din intreaga lume si sa introducem trei noi limbi pe site-ul PayPal. Prin vizualizarea site-ului in spaniola, franceza si chineza, permitem utilizatorilor din 46 de tari sa efectueze tranzactii in limba lor nationala", a declarat vicepresedintele companiei, Dana Stalder.

PayPal numara, la nivel mondial, 143 de milioane de conturi. In primul trimestru, volumul total al tranzactiilor care au avut loc prin intermediul PayPal a depasit 11 miliarde de dolari.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.mediafax.ro/ target=_blank>Mediafax</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 745 ori