Te gandesti la viitorul copilului tau? Iata cum poti sa-i asiguri studiile

Marti, 31 Mai 2016, ora 09:00
2433 citiri

Rolul parintilor este sa-si iubeasca si sa-si sustina copiii in drumul pe care-l aleg in viata, sa-i incurajeze si sa-i ajute sa-si urmeze visurile. Iar educatia este unul dintre cele mai importante cadouri pe care i le poti face copilului tau, pentru a-i oferi un start bun in viata.

Ca sa te asiguri ca ai resursele financiare necesare atunci cand va merge la facultate poti opta din timp pentru o asigurare de viata de tip renta de studii.

Aceasta polita este un produs complex, care ii ajuta pe parinti sa puna in aplicare un plan financiar pentru copii avand si acoperiri suplimentare precum cele pentru accidente sau deces.

Tu decizi cat vrei sa pui deoparte, pentru ce perioada si cum vor fi primiti banii de catre copil, in functie de propriile posibilitati si nevoi.

De regula durata asigurarii este cuprinsa intre 5 si 20 de ani. Primele de asigurare pot fi platite anual, anticipat sau esalonat in rate anuale, semestriale, trimestriale sau lunare.

La finalizarea ...citeste mai departe despre "Te gandesti la viitorul copilului tau? Iata cum poti sa-i asiguri studiile" pe Ziare.com

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#asigurare viata renta studii, #asigurare studii copil, #renta studii copil , #Stiri Finantare