Teodorovici: Am identificat economii de 50 de mil. de euro pentru finantarea proiectelor intreprinderilor

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 12:57
1869 citiri

Ministerul Fondurilor Europene (MFE), in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, a supus consultarii publice ghidul pentru lansarea apelului de proiecte Ghidul Solicitantului, sprijin financiar acordat pentru investitii in intreprinderi.

'Am identificat economii de 50 de milioane de euro pentru finantarea proiectelor care vor ajuta intreprinderile din Romania. Sustinem competitivitatea intreprinderilor romanesti prin diversificarea productiei, modernizare si retehnologizare. Incurajam acest tip de investitii in mediul rural prin acordarea unui punctaj suplimentar proiectelor care se vor implementa in aceste zone', a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, conform unui comunicat transmis miercuri Agerpres.

Proiectele finantate vor viza in principal achizitii de echipamente si utilaje pentru cresterea capacitatii de productie si diversificarea productiei, modernizarea instalatiilor, automatizarea procesului de fabricatie, introducerea de noi tehnologii de productie.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#Ministerul Fondurilor Europene, #finantarea proiectelor intreprinderilor , #Stiri Finantare