Asesoft a cumparat 51% din eMAG

Sambata, 25 Aprilie 2009, ora 19:15
2077 citiri
Asesoft a cumparat 51% din eMAG

Dupa o serie de discutii avute atat cu investitori straini cat si cu investitori locali, compania a decis sa aleaga Asesoft drept partener: "Asa cum se intampla mereu in viata, solutiile sunt mai aproape de noi decat credem."

"Nu o sa favorizam eMAG ca si client al Asesoft, o sa sprijinim in continuare toti partenerii Asesoft. eMAG reprezinta sub 10% din vanzarile Asesoft, eMAG vinde peste 15.000 produse de la peste 500 de producatori in timp ce Asesoft vinde aproximativ 2.000 de produse de la 50 producatori", a declarat intr-un comunicat al celor doua companii, Razvan Zieba, directorul executiv al Asesoft.

"Pentru noi eMAG este o investitie, o oportunitate. Cred ca ne apropiem de punctul culminant al crizei din retail, ceea ce inseamna vanzarile cele mai slabe, de acum ne asteptam la o singura directie pentru toata piata: in sus", a spus Iulian Stanciu.

In urma cu o luna, directorul general al Asescoft, Iulian Stanciu, isi exprima increderea ca o cadere a pietei de distributie IT&C este un motiv bun pentru a duce la aceeasi masa antreprenori pe care anterior orgoliile i-au oprit sa incheie o tranzactie. La momentul respectiv Asesoft Distribution preluase o parte din divizia de distributie a Flamingo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asesoft, # emag, # it&c , #stiri Flamingo