Concurenta a autorizat preluarea de catre Asesoft a distributiei produselor IT de la Flamingo

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 12:19
1624 citiri
Concurenta a autorizat preluarea de catre Asesoft a distributiei produselor IT de la Flamingo

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata prin dobandirea controlului de catre Asesoft Distribution SRL asupra activitatii de distributie de produse IT dezvoltata de catre Flamingo International SA, potrivit unui comunicat al autoritatii de concurenta, informeaza NewsIn.

"Efectele operatiunii de concentrare economica notificate asupra mediului concurential nu sunt semnificative, iar operatiunea nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate", se arata in comunicatul emis vineri de Concurenta.

Asesoft Distribution SRL este prezenta pe pietele de comercializare cu ridicata de produse IT, de produse din categoria comunicatii, de produse electronice si electrocasnice din Romania.

Decizia Consiliului Concurentei cu privire la aceasta operatiune este publicata pe site-ul autoritatii romane de concurenta, www.consiliulconcurentei.ro, cu acordul partilor implicate referitor la datele cu caracter confidential.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Asesoft, #produse, #it, #flamingo, #concurenta , #stiri Flamingo