Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Flamingo a vandut de 38 de milioane de dolari in primul semestru

Flamingo a vandut de 38 de milioane de dolari in primul semestru
Vanzarile grupului Flamingo au atins 38 de milioane de dolari in prima jumatate a anului, numarul de sisteme vandute fiind in crestere fata de perioada similara anului trecut, de la 8.900 de unitati la 26.400, a anuntat un comunicat al grupuluiVanzarile grupului Flamingo au atins 38 de milioane de dolari in prima jumatate a anului, numarul de sisteme vandute fiind in crestere fata de perioada similara anului trecut, de la 8.900 de unitati la 26.400, a anuntat un comunicat al grupului.
Conform ultimului studiu de piata IDC, Flamingo ocupa prima pozitie in clasamentul asamblatorilor cu o cota de piata de 14,8%.

"Strategia Flamingo de a impune pe piata marcile proprii de calculatoare se dovedeste a avea consistenta. Sistemele Coral pentru desktop si respectiv Navigator pentru notebook confirma o recunoastere ridicata a brandurilor. Celelalte sisteme din catalog, ce includ Diablo, Point, Classic, Atlas, completeaza un portofoliu de sisteme pentru o gama foarte larga de preferinte", a declarat Dragos Simion, presedintele Flamingo Computers.

Vanzarile de sisteme au fost realizate prin reteaua proprie Flamingo Computers care numara 70 de magazine cat si prin contractele de distributie catre alti operatori din piata, intermediate de catre Flamingo Distribution Center.

Toate sistemele Flamingo sunt configurate si montate in linia de asamblare proprie, certificata conform standardelor de calitate ISO 9001. Pentru a sustine cresterea interesului clientilor pentru gama de produse si servicii disponibile, Flamingo a editat in primul semestru nu mai putin de 10 tipuri distincte de cataloage, incercand sa identifice preferinte grupurilor tinta de clienti existenti si potentiali.

Grupul Flamingo a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 72 de milioane de dolari, conform declaratiilor societatii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 763 ori