Flamingo International a investit 800.000 euro in doua magazine Flanco World

Joi, 23 Octombrie 2008, ora 12:10
2047 citiri
Flamingo International a investit 800.000 euro in doua magazine Flanco World

Flamingo International investeste 800.000 euro in deschiderea a doua magazine Flanco World, care vor fi deschise pana la sfarsitul lunii octombrie, la Turnu Severin si Deva a anuntat joi retailerul. Flamingo International isi extinde reteaua de magazine in tara, prin deschiderea a doua unitati Flanco World in Turnu Severin si Deva, in luma octombrie. Cele doua magazine Flanco World  au necesitat o investitie de 800.000 de euro si vor avea o suprafata totala de peste 2.000 mp.


Potrivit retailerului, deschiderea magazinelor Flanco World face parte din strategia de business a Grupului Flamingo, aceea de a dezvolta suprafata de retail si de a patrunde, prin magazine de suprafate medii si mari si printr-o varietate de produse, in marile orase, precum si in cele de marime medie, din toate regiunile tarii.


"Cele 2 unitati Flanco World se adauga altor 3 magazine Flanco, respectiv Flanco World pe care Flamingo International le-a deschis pe parcursul acestei luni, continuand astfel strategia de extindere a operatiunilor derulate la nivel national, anuntata la inceputul anului 2008. Am decis sa ramanem la planul de investitii initial, deoarece business-ul Flamingo este unul destul de bine consolidat, suntem increzatori in succesul pe care noile locatii il vor avea si estimam ca incasarile pe care acestea le vor aduce in cadrul grupului, vor fi destul de substantiale", a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.


Prin inaugurarea celor doua noi unitati la nivel national, Grupul Flamingo totalizeaza o investitie de 1,3 milioane euro pentru deschiderea a 5 magazine noi in luna octombrie; 2 magazine Flanco la Onesti si Cluj si 3 magazine Flanco World la Turnu Severin, Targu Jiu si Deva.


Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.


Strategia Grupului Flamingo consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World in toate regiunile tarii si prin continua imbunatatire a performatelor magazinelor traditionale Flanco si Flamingo Computers. In prezent, exista 23 locatii Flanco World in cele mai importante regiuni de retail ale tarii.


Infiintat in anul 2002, FDC (Flamingo Distribution Center) este liderul segmentului de distributie de componente IT din Romania, incluzand, in portofoliul sau, 100 de vendori si 5000 de repere, cuprinzand tot ceea ce este esential in termenii distributiei de componente IT&C si Audio-Video pe piata locala.


Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...