Stefan Treiber, noul director general executiv al Flamingo International

Marti, 21 Iulie 2009, ora 17:52
2225 citiri
Stefan Treiber, noul director general executiv al Flamingo International

Stefan Treiber, in varsta de 38 de ani, il va inlocui pe Jiri Rizek in functia de director general executiv al Grupului Flamingo International, incepand din 1 august, potrivit unui comunicat emis marti de companie.

Stefan Treiber este membru al Consiliului de Administratie Flamingo International din mai 2008 si a fost implicat in procesul de integrare si de restructurare ulterior fuziunii dintre Flanco si Flamingo International, iar in ultimul an a facut parte din Consiliul de Administratie al companiei.

Jiri Rizek, fostul director general executiv, intre 2007-2009, va ramane in continuare in cadrul companiei, in functia de consultant.

"Am decis aceasta schimbare a rolurilor in beneficiul companiei. Ne propunem sa responsabilizam la nivel executiv mai multe resurse pentru a putea sustine cu succes planurile de capitalizare suplimentara a companiei in a doua jumatate a anului 2009 si pentru a maximiza accesul la oportunitati pana la finalul anului 2010.

Mandatul lui Jiri Rizek urma sa expire oricum anul viitor, astfel incat am folosit constructiv disponibilitatea lui Stefan Treiber de a prelua acest proiect in acest moment", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Flamingo International, Dragos Simion.

Stefan Treiber este partener fondator al companiei de consultanta Candidus, cu sediul in Munchen. Activitatea sa se concentreaza pe domeniile de Operational Excellence, Post-Merger Integration, Restructurare si Supply Chain Management.

Stefan Treiber are 11 ani de experienta in consultanta in management. Pana in 2002, a activat in pozitia de senior manager pentru operatiuni globale la A.T. Kearney. Anterior, a fost Senior Manager in cadrul grupului marchFirst, unde a coordonat proiecte majore de consultanta din domeniul e-Business.

Stefan Treiber si-a inceput cariera profesionala la Arthur D. Little, in domeniul Operations Management.

Grupul Flamingo International aniverseaza in acest an 15 ani de activitate pe piata locala, avand ca principal obiect de activitate comertul cu produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata din Romania.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.

#flamingo, #stefan, #treiber, #executiv , #stiri Flamingo