Delegatia FMI, CE si BM trece pe la Cotroceni, duminica

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 14:05
1891 citiri
Delegatia FMI, CE si BM trece pe la Cotroceni, duminica
Foto: basarabia.md

Presedintele Traian Basescu va primi, duminica, la Cotroceni, de la ora 18.00, delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale.

De asemenea, presedintele participa, de la ora 16.00, la sedinta CSAT. Premierul Victor Ponta si seful STS, Marcel Opris, prezinta duminica, in sedinta CSAT, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind cu modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie.

O misiune a Fondului Monetar Interntional a sosit la Bucuresti, impreuna cu reprezentanti ai Comisiei Europene si Banca Mondiala, pentru discutii privind prima si a doua evaluare a acordului stand-by, vizita care se va incheia pe 5 februarie.

Primirea de duminica a delegatiei este programata pentru ora 18.00.

Recent, premierul Victor Ponta declara ca misiunea Fondului Monetar International (FMI) la Bucuresti va fi incheiata cu o scrisoare de intentie in orice conditii, dar ramane de vazut daca documentul va fi semnat si de presedintele Traian Basescu, afirma premierul Victor Ponta, adaugand ca "toata lumea intelege" ca este o problema politica.

#Basescu delegatie FMI, #Basescu CSAT, #scrisoare de intentie fmi , #Acord FMI