Intalnire Camera de Comert Americana in Romania cu FMI

Luni, 06 August 2012, ora 09:32
1280 citiri
Intalnire Camera de Comert Americana in Romania cu FMI

Reprezentantii Camerei de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) urmeaza sa se intalneasca luni, 6 august, cu delegatia Fondului Monetar International (FMI), pentru a discuta unele dintre problemele cu care se confrunta in prezent comunitatea oamenilor de afaceri.

Potrivit documentului, agenda discutiilor cuprinde probleme ce tin de fiscalitate si contributiile la asigurarile de sanatate, reforma pietei muncii, a Codului muncii si a dialogului social.

De asemenea, reprezentantii celor doua organizatii vor mai discuta despre reforma sistemului de sanatate, probleme de energie si mediu, dezvoltarea pietei de capital, privatizari, precum si unele aspecte legate de competitivitatea fortei de munca.

AmCham Romania este una dintre cele mai importante organizatii profesionale de afaceri cu o contributie semnificativa in procesul de consultare asupra legilor si reglementarilor cu efecte asupra mediului de afaceri din Romania.

De-a lungul celor 18 ani de activitate, AmCham Romania a ramas ferm angajata in facilitarea unui dialog deschis intre autoritati si comunitatea de afaceri pe care o reprezinta. Expertiza membrilor este oferita autoritatilor prin intermediul grupurilor de lucru dedicate unor domenii precum fiscalitate, sanatate, energie, mediu, concurenta, tehnologia informatiei si comunicatiilor, piata muncii, resurse umane si educatie, achizitii publice, turism, infrastructura si guvernanta corporatista.

AmCham Romania are circa 320 de membri - companii americane, internationale si locale, cu investitii totale de peste zece miliarde dolari si aproximativ 250.000 de locuri de munca create. AmCham Romania este afiliata la Camera de Comert a SUA si membra a Consiliului European al Camerelor de Comert Americane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#delegatie FMI Romania, #AmCham Romania intalnire FMI, #FMI acord Romania , #Acord FMI