Ponta a discutat cu guvernatorul BNR despre evaluarea FMI

Marti, 07 August 2012, ora 13:56
1258 citiri
Ponta a discutat cu guvernatorul BNR despre evaluarea FMI

Victor Ponta a declarat, in urma intalnirii de marti cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ca a discutat cu acesta despre stadiul actual al evaluarii FMI, BM si CE.

Premierul a mentionat ca este foarte fericit de faptul ca delegatii FMI, BM si CE au avut numai vorbe bune despre Ministerul de Finante si despre ministrul Florin Georgescu.

"Semnalele sunt importante de stabilitate, de predictibilitate si referitoare la faptul ca indiferent de ceea ce a fost pana pe 29 iulie - o criza politica - institutiile statului, incepand cu Banca Nationala functioneaza si isi fac datoria si in plus, numai vorbe bune despre ministrul de Finante si despre colaborarea intre Ministerul de Finante si Banca Nationala si sigur ca imi face placere sa aud asta", a mai spus el.

"Guvernul isi face datoria. Eu si membrii Guvernului nu mai intram in batalii politice si sunt convins ca si rezultatele se vad", a declarat premierul.

In cursul zilei de marti, presedintele interimar, Crin Antonescu, a avut o intalnire cu delegatia Fondului Monetar International, Bancii Mondiale si Comisiei Europene in care Erik de Vrijer si-a exprimat ingrijorarea fata de consecintele crizei politice asupra economiei din Romania.

Antonescu le-a raspuns acestora ca Guvernul are un program politic, are angajamente si viziune, iar criza politica nu afecteaza aceasta discutie.

FMI: Suntem ingrijorati de situatia din Romania

Victor Ponta discuta cu Mugur Isarescu la sediul BNR

Mugur Isarescu: Politicienii trebuie sa discute si sa gaseasca solutii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#intrunire Ponta Isarescu, #discutii Ponta Isarescu , #Acord FMI