Promisiunile Guvernului Ponta, triate de FMI: Ce a acceptat si ce a respins Fondul

Luni, 13 August 2012, ora 13:35
1227 citiri
Promisiunile Guvernului Ponta, triate de FMI: Ce a acceptat si ce a respins Fondul

Acceptarea aplicarii TVA la incasarea facturii, dar si a altor masuri menite sa stimuleze mediul de afaceri, stabilirea unor noi termene pentru privatizarea companiilor de stat, amanarea introducerii coplatii, dar si respingerea reducerii TVA la alimentele de baza la nivelul de 9% sunt principalele masuri convenite in urma negocierilor dintre Guvern si reprezentantii misiunii comune a FMI, CE si BM.

"Putem spune ca s-au incheiat cu succes negocierile cu partenerii nostri internationali, Comisia Europeana, FMI si Banca Mondiala, privind angajamentele avute de Romania pentru cea de-a sasea evaluare a acordului cu institutiile financiare internationale, respectiv modul in care ne-am indeplinit performantele economice si financiare la finele lunii iunie.

Discutiile cu FMI s-au incheiat. Vezi concluziile

Scrisoarea de intentie, documentele negociate, prevad obiectivele pentru urmatoarea perioada de timp de trei luni, pana in septembrie", a declarat Ministrul de Finante, Florin Georgescu, citat de Agerpres.

Citeste mai multe despre Promisiunile Guvernului Ponta, triate de FMI: Ce a acceptat si ce a respins Fondul pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#propuneri guvern acceptate FMI, #masuri acceptate FMi, #concluzii fmi , #Acord FMI