FMI vine la Bucuresti sa evalueze stricaciunile facute in economie de scandalul politic

Luni, 30 Iulie 2012, ora 13:10
1373 citiri
FMI vine la Bucuresti sa evalueze stricaciunile facute in economie de scandalul politic

O delegatie a Fondului Monetar International va veni in Romania sa evalueze stricaciunile facute in economie de scandalul politic de la Bucuresti.

Delagatia FMI va veni in Romania dupa referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, care s-a desfasurat duminica, 29 iulie, informeaza Ziarul Financiar.

In opinia analistilor economici, prelungirea scandalului politic va umfla nota de plata.

"Trebuie inceput, in primul rand, prin restabilirea increderii Occidentului, a pietelor. Trebuie continuat cu respectarea plangerilor lor, de la combaterea coruptiei la chestiunile de natura legislativa cum ar fi, de exemplu, acelea in materie de atragere de fonduri europene - sa nu se mai fure banii. Trebuie sa respectam regulile Uniunii Europene daca mai vrem sa fim in UE si daca mai vrem banii lor", comenteaza analistul financiar Dragos Cabat.

Citeste mai multe despre FMI vine la Bucuresti sa evalueze stricaciunile facute in economie de scandalul politic pe Ziare.com.

#delegatie FMI Romania referendum, #vizita FMI Romania, #vizita FMI final referendum, #FMI Romania guvern imprumut , #Imprumut FMI Romania