2011 nu va mai aduce taieri

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 22:23
1233 citiri
2011 nu va mai aduce taieri

Reprezentantul Romaniei la Fondul Monetar International (FMI), Mihai Tanasescu, a declarat luni la The Money Channel ca, din punctul de vedere al "suferintelor populatiei", greul a trecut, nemaifiind nevoie de noi masuri corective, insa cele luate anul trecut trebuie continuate, informeaza Newsin. 

"Din punct de vedere al suferintelor populatiei, greul a trecut. Anul 2011 nu va mai intregistra niciun fel de taiere, niciun fel de noi masuri corective.

Acestea au fost facute, ele trebuie doar sa-si urmeze cursul in 2011 si in anii urmatori", a mentionat Tanasescu.

In ceea ce priveste actualul acord cu Fondul Monetar International (FMI), Tanasescu considera ca s-au creat premisele ca Romania "sa poata decola spre o crestere economica sustenabila" in anii care urmeaza.

"Lucrul cel mai important este ca s-au creat premisele ca, prin acest acord, Romania sa poata sa decoleze spre o crestere economica sustenabila in anii care urmeaza", a spus Tanasescu.

Reprezentantul Romaniei la FMI a mai mentionat ca este nevoie de continuarea reformelor si, nu in ultimul rand, "de un devotament puternic in aplicarea reformelor structurale". 

#mihai tanaescu, #fmi, #crestere economica, #reforme structurale , #stiri FMI