Antonescu: Vrem sa vedem daca FMI mai are incredere in Guvern

Luni, 10 Mai 2010, ora 10:10
1495 citiri
Antonescu: Vrem sa vedem daca FMI mai are incredere in Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, inainte de intalnirea cu reprezentantii FMI, ca va discuta despre istoria raporturilor Fondului cu Guvernul, daca Fondul a aflat cum si unde s-au dus banii pe care i-a imprumutat Romaniei, si daca FMI mai are incredere in Guvern, precizeaza Mediafax.

"Vom discuta despre situatia economica a Romaniei, o istorie a raporturilor FMI cu acest guvern, daca din punctul dumnealor de vedere e important sa fie o politica transparenta a guvernului, daca dansii au aflat cum si unde s-au dus banii pe care i-au imprumutat pana acum, in ce consta minunea pe care ar savarsi-o sau ar fi savarsit-o guvernul Romaniei si daca mai au incredere in guvern si le vom prezenta si punctele noastre de vedere referitoare la faptul ca, dincolo de raporturile intre creditor si datornic, exista problema supravietuirii si dezvoltarii economice", a declarat presedintele PNL.

Intrebat ce ar trebui facut pentru relansarea economiei, liberalul a criticat masurile luate de Guvern precizand, ca acestea sunt doar "o nota de plata", nefiind adoptata, de fapt, vreo masura pentru redresarea economica.

"Nu stiu nici macar o masura pentru redresarea economiei, stiu niste masuri care reprezinta o nota de plata si nu un plan pentru redresarea economica, nu exista astfel de masuri", a subliniat Antonescu.

La randul sau, seful delegatiei FMI, Jeffrey Franks, a precizat ca va discuta cu liberalii despre situatia economica si evolutiile politice ale Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#situatie economica romania masuri antonescu , #stiri FMI