Basescu, delegatiei FMI: Vom vedea ce putem face zilele acestea pentru a stabiliza situatia politica

Vineri, 06 Noiembrie 2009, ora 10:36
1056 citiri
Basescu, delegatiei FMI: Vom vedea ce putem face zilele acestea pentru a stabiliza situatia politica

Presedintele Traian Basescu a primit vineri, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, prilej cu care le-a spus ca "vom vedea ce putem face in urmatoarele zile pentru a stabiliza situatia politica", apreciind ca misiunea Fondului este dificila din cauza climatului politic din Romania.

"Este o misiune dificila pentru dvs. presupun, avand in vedere situatia politica de la Bucuresti, dar vom incerca sa corectam acest aspect, vom vedea ce putem face in urmatoarele zile pentru a stabiliza situatia politica", le-a spus seful statului celor de la FMI, in engleza, transmite Mediafax.

La randul sau, seful delegatiei Fondului, Jeffrey Franks a spus, tot in engleza: "Campaniile electorale sunt momente dificile, dar noi intelegem cum decurg aceste situatii si asa cum am mai spus angajamentul nostru este fata de Romania, indiferent de mediul politic".

Presedintele Basescu a chemat vineri la ora 11.00 liderii partidelor, minoritatilor si parlamentarilor independenti pentru a le prezenta concluziile consultarilor de joi seara pentru desemnarea unui nou premier. 

#basescu, # fmi, # delegatie, # stiuatia, # politica , #stiri FMI