Basescu: Unii politicieni populisti au inceput sa se pregateasca de campanie

Duminica, 31 Iulie 2011, ora 17:07
1240 citiri
Basescu: Unii politicieni populisti au inceput sa se pregateasca de campanie

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit duminica cu delegatia FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene in Romania, ocazia cu care a reiterat angajamentul autoritatilor romane de a continua reformele incepute, dar a mentionat ca unii "politicieni populisti" se pregatesc pentru campania electorala. 

In cadrul discutiilor de la Cotroceni, seful statului a dat asigurari ca guvernul roman nu a uitat lectia crizei si ca va continua pe drumul reformelor, in pofida faptului ca unii politicieni sunt mai interesati de campania electorala din 2012, informeaza NewsIn.

"Sper ca determinarea Guvernului va fi mentinuta si sunt convins de asta.

Problema este, din ce am observat in ultimele zile, ca unii politicieni populisti au inceputa sa se pregateasca de campanie.

Nu, Romania trebuie sa ramana serioasa. Acesta este mesajul meu catre dumneavoastra si asa va ramane si fara nicio promisiune care nu poate fi acoperita, precum in 2008 cand a fost generat dezastrul si romanii au suferit in 2009 si 2010", a declarat Traian Basescu la inceputul convorbirii.

Presedintele s-a declarat satisfacut de rezultatele evaluarii pe care au efectuat-o in aceste zile institutiile internationale si a subliniat ca finalizarea cu succes a a acordului cu cele trei institutii va creste credibilitatea actiunilor guvernului de la Bucuresti.

"Va multumesc foarte mult pentru competenta asistenta si pentru competenta evaluare a acordului pe care il avem.

Vad partea pozitiva, care, din fericire, este mai mare decat cea negativa si pentru mine este clar ca ceea ce ati mentionat, acele actiuni ce trebuie facute pe viitor, trebuie sa fie realizate la timp.

Sunt fericit ca, pentru aceasta perioada, ati concluzionat ca ne mentinem in program, ceea ce este extrem de important pentru noi, ca si credibilitate", a spus Basescu. 

#basescu fmi, # intalnire basescu fmi, # basescu, # basescu populisti , #stiri FMI