Boc despre data asumarii raspunderii: Veti afla graficul pe care Guvernul il va prezenta

Marti, 25 Mai 2010, ora 16:09
1494 citiri
Boc despre data asumarii raspunderii: Veti afla graficul pe care Guvernul il va prezenta

Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca trebuie aprobata in Guvern scrisoarea de intentie catre FMI, dupa care urmeaza asumarea raspunderii pe un proiect de lege, insa nu a precizat o data la care ar urma sa se prezinte in fata Parlamentului, precizeaza Mediafax.

"Doua lucruri sunt certe: in primul rand trebuie adoptata in Guvern scrisoarea de intentie catre FMI si dupa aceea urmeaza asumarea raspunderii pe un proiect de lege, nu pe ordonanta de urgenta", a precizat premierul Emil Boc, dupa intalnirea pe care seful statului Traian Basescu a avut-o cu grupurile parlamentare ale PDL.

Intrebat de ziaristi cand isi va suma raspunderea Guvernul in Parlament, Boc a raspuns: "Veti afla graficul pe care Guvernul il va prezenta".

Intalnirea sefului statului cu parlamentarii PDL a durat aproximativ doua ore.

La randul sau, ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a spus, raspunzand unei intrebari, ca nu s-a stabilit vreo modificare la scrisoarea de intentie si a precizat ca la intalnirea parlamentarilor cu seful statului fiecare si-a prezentat punctul de vedere si s-a convenit ca este un moment dificil.

"S-au prezentat puncte de vedere, si-a prezentat inca o data punctul de vedere pe care l-a sustinut public de cate ori a avut ocazia, au fost si opinii ale colegilor parlamentari si am convenit ca este un moment dificil, dar, daca reformele nu se iau acum, daca toate aceste masuri nu se iau astazi, vom fi in situatia in care, la 1 ianuarie 2011, nu vom plati deloc nici salarii si nici pensii", a adaugat Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#boc asumare raspundere grafic fmi , #stiri FMI