Franks: Am avut discutii dure la Bucuresti

Sambata, 30 Octombrie 2010, ora 11:31
1162 citiri
Franks: Am avut discutii dure la Bucuresti

Seful misiunii FMI pentru Romania, Jeffrey Franks, a declarat, sambata, la inceputul intalnirii cu seful statului, ca delegatia pe care o conduce a avut, la Bucuresti, "cateva discutii intense si dure", mentionand ca exista o colaborare buna cu autoritatile si ca se va ajunge la o intelegere, informeaza Mediafax. 

Presedintele Traian Basescu a primit, sambata, la Cotroceni, delegatia FMI condusa de Jeffrey Franks. Basescu a multumit membrilor delegatiei FMI pentru ca au acceptat intalnirea.

El a adaugat ca doreste sa cunoasca, la finele misiunii delegatiei in Romania, concluziile acesteia precum si ce trebuie sa faca impreuna cele doua parti in perioada viitoare, in cadrul intelegerii cu FMI.

"Multumim, domnule presedinte. Este intotdeuna o placere sa va vizitam. Am avut cateva discutii intense si dure aici si cred ca suntem in postura de a ajunge la o intelegere si a trage concluziile vizitei noastre aici.

Asa cum stiti, au fost provocari aici in Romania in ultimele cateva luni, dar pasii au fost facuti pentru a merge inainte.

Suntem in a sasea etapa a colaborarii noastre, avem o cooperare foarte buna cu Banca Nationala, cu ministrul de Finante si in aceasta vizita multi ministri s-au implicat in discutii", a spus Jeffrey Franks. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
#franks, #basescu, #fmi, #bnr , #stiri FMI