Franks: Am un salariu adecvat la FMI si nu sunt expert in moda

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 12:18
1823 citiri
Franks: Am un salariu adecvat la FMI si nu sunt expert in moda

Pozitia de sef al FMI ii ofera lui Jeffrey Franks ocazia de a cunoaste tari si culturi diferite. El primeste "un salariu adecvat de la FMI", nu este un expert in domeniul modei si nici nu observa un costum scump la intalnirile sale, potrivit declaratiilor facute, duminica, in cadrul unei emisiuni televizate.

In ceea ce priveste situatia din tara noastra, seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, spune ca observa, comparand cu un an sau doi in urma, o ameliorare a activitatii economice in Romania si are sentimentul ca "hopul" a fost trecut.

"Mergand pe strazile Bucurestiului si facand comparatia cu un an, doi in urma, observ o ameliorare a activitatii economice. In loc sa vad magazine care se inchid, vad magazine care se deschid. Cred ca exista sentimentul ca am trecut hopul", a spus Franks, citat de Mediafax.

Cu toate acestea, el admite ca perceptia este una superficiala.

"Am calatorit in alte parti ale tarii si as vrea sa fac mai mult pentru ele, deoarece conditiile difera foarte mult de la o regiune la alta", a continuat Franks.

Vorbind despre situatia sa, oficialul FMI a spus ca este multumit cu viata pe care o duce, are "un salariu adecvat" la FMI, dar nu acorda o foarte mare atentie aspectelor care tin de moda.

"In cazul meu, primesc un salariu adecvat de la FMI, duc o viata destul de buna, asa ca n-am pretentii de mai mult. (...) Marturisesc ca nu sunt expert in domeniul modei si nu ma uit mai deloc la cat de scump este costumul cuiva sau la ce fel de ceas poarta. Nici nu observ lucrurile acestea intr-o intalnire cu autoritatile, sunt atent numai la chestiunile economice pe care le discutam", a afirmat Franks.

El a aratat ca pozitia de angajat al FMI ii ofera oportunitatea sa sa cunoasca tari diferite si culturi diferite.

#Franks FMI salariu FMI, #criza romania , #stiri FMI