Obiectivul Guvernului in relatia cu FMI si CE: sustinerea mediului privat pentru pastrarea locurilor de munca

Vineri, 07 August 2009, ora 14:13
1343 citiri
Obiectivul Guvernului in relatia cu FMI si CE: sustinerea mediului privat pentru pastrarea locurilor de munca

Obiectivul Guvernului in relatia cu FMI si CE este sa sustina mediul privat pentru pastrarea locurilor de munca, prin introducerea masurii neimpozitarii profitului reinvestit si prin investitii considerabile in infrastructura, a declarat vineri premierul Emil Boc, precizeaza NewsIn.

"In relatiile pe care le avem acum cu FMI si CE obiectivul central al Guvernului este sa sustina mediul economic privat astfel incat locurile de munca sa fie pastrate. De aceea, un obiectiv pe care il avem si sper sa il realizam este ca, in urma negocierilor, sa putem introduce masura neimpozitarii profitului reinvestit.

 

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

Si cea de-a doua masura importanta - de a avea resurse financiare considerabile pentru sustinerea infrastructurii rutiere, dar si din sanatate, scoli, mediu, reabilitarea termica a blocurilor", a declarat Boc in cadrul unei conferinte de presa la Ministerul Finantelor.

Premierul a precizat ca, daca autoritatile romane nu obtin acest sprijin in perioada de criza, "va fi dificil de gasit solutia pentru reconstructia economica a tarii".

Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat in cadrul aceleiasi conferinte ca delegatia FMI va elabora in cursul zilei de vineri proiectul scrisorii de intentie, iar de vineri dupa-amiaza pana duminica expertii FMI, ai CE si cei ai Guvernului vor finaliza textul scrisorii.

#boc, #ce, #finantelor, #fmi, #guvern, #loc, #ministerul, #munca, #pogea , #stiri FMI