Vezi cand vor fi marite salariile bugetarilor

Luni, 01 August 2011, ora 10:49
1217 citiri
Vezi cand vor fi marite salariile bugetarilor

Dupa ce deputatul PDL Adrian Nitu a declarat ca salariile bugetarilor vor fi marite in luna octombrie, ministrul Finantelor a prelungit termenul pana in anul viitor.

Adrian Nitu a explicat ca Ministerul Finantelor Publice va propune majorarea in trei trepte a salariilor bugetarilor incepand cu luna octombrie a acestui an.

Fiecare transa urma sa aiba valoarea de 5% din salariul pe care bugetarii il primesc in prezent, conform Gandul.info.

"Comisia are un dialog pe aceasta tema cu ministrul Finantelor si aceasta este propunerea.

Celelalte doua transe vor fi in 2012. Din moment ce noua ni s-a comunicat aceasta propunere, inseamna ca in discutiile cu Fondul Monetar International (FMI) s-a ajuns la concluzia ca exista spatiul fiscal necesar", a declarat deputatul PDL Adrian Nitu, vicepresedintele comisiei de buget-finante a Camerei Deputatilor.

Ministrul Finantelor, Gheorhe Ialomitianu si-a contrazis colegul de partid spunand ca majorarile salariale vor fi operate incepand abia de anul viitor.

Salariile bugetarilor au fost reduse cu 25% in vara lui 2010, ca parte a pachetului de masuri de austeritate aplicat cu scopul echilibrarii bugetului de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#salariu, #salarii bugetari, #marire salariu bugetar, #scadere salariu bugetar, #minister finante , #stiri FMI