Vacanta e aici, dar licitatiile nu sunt in concediu!

Luni, 08 Iulie 2013, ora 15:06
2028 citiri
Vacanta e aici, dar licitatiile nu sunt in concediu!

Cu venirea sezonului estival a inceput perioada concediilor, dar posibilitatile de afaceri asigurate prin licitatiile publice organizate de catre Autoritatile Contractante nu au disparut. In perioada de vara sansele de castig a unei licitatii sunt considerabil mai mari comparativ cu celalalte anotimpuri ale anului, deoarece persoanele imputernicite cu elaborarea ofertelor pentru licitatii sunt in concediu.

Conform analizei facute de LICITATIA.RO in luna Iunie 2013 au fost publicate 2405 de licitatii furnizare de produse, servicii si lucrari:

Cereri de oferta: 1640

Anunturi de participare: 691

Anunturi de intentie: 74

Repartizarea licitatiilor de achizitii publice pe luni, ne arata ca in perioada verii numarul licitatiilor publicate de autoritatile contractante ramane aproape constant. Cu toate ca activitatea agentilor economici scade in aceasta perioada, datorita concediilor. In consecinta in perioada verii scade si numarul participantilor la licitatiile publice. Acest lucru se poate observa in graficul urmator.

Mai jos sunt prezentate numarul licitatiilor publicate in anul 2013:

Profitati de sansele oferite de catre perioada de vara si dezvoltativa afacerea cand concurenta este in concediu.

LICITATIA.RO ofera servicii de monitorizare a licitatiilor si va notifica zilnic asupra posibilitatilor de dezvoltare si crestere a afacerii prin licitatiile organizate zilnic de catre Autoritatile Contractante.

Facilitati oferite abonatilor http://www.licitatia.ro/:

1. Acces la toate licitatiile publicate in SEAP, Monitorul Oficial VI, BRM, ZIARE.

2. Alerte zilnice pe e-mail cu toate licitatiile publicate in ziua respectiva.

3. Acces la licitatii din Romania, UE, si la Castigatorii licitatiilor din Romania.

4. Acces la Caiete de sarcini, Documentatii, Textul integral al licitatiilor de achizitii.

5. Serviciu suport on-line pentru abonati

Alertele zilnice trimise contin informatii personalizate, ceea ce ofera o imagine de ansamblu asupra posibilitatilor de crestere persoanelor din conducere, astfel putand sa filtreze informatiile care sunt importante cu adevarat si luarea deciziilor rapid si corect.

Licitatia.ro - lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilor Publice din Romania!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
Cine sunt speakerii care vor fi prezenți la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocație: Cum transformi o idee sau o pasiune în bani”
Cine sunt speakerii care vor fi prezenți la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocație: Cum transformi o idee sau o pasiune în bani”
Ești pasionat de lumea antreprenoriatului și vrei să afli secretele succesului de la persoane din domeniu? Participa la evenimentul organizat de Ziare.com “Antreprenoriatul Profesie vs...
#licitatii achizitii publice, #oferte licitatia ro, #licitatii autoritati contractante , #Stiri Fonduri europene