Cei doi candidati selectati pentru administrarea FP vor depune ofertele finale pe 9 iunie

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 12:40
1057 citiri
Cei doi candidati selectati pentru administrarea FP vor depune ofertele finale pe 9 iunie

Cele doua companii care au fost selectate pentru etapa a treia a procedurii de selectie a administratorului Fondului Proprietatea trebuie sa-si depuna ofertele finale pana pe 9 iunie, ora 16:00, potrivit unui comunicat transmis vineri de Fond, conform Newsin.

Astfel, Comisia de selectie a administratorului Fondului Proprietatea a transmis celor doi candidati selectati pentru etapa finala - Franklin Templeton Investment Management Ltd si Morgan Stanley Investment Management Ltd - invitatia pentru depunerea ofertelor finale.

"Candidatii trebuie sa depuna ofertele finale pe 9 iunie 2009, pana la orele 16:00 (ora Romaniei), urmand ca deschiderea ofertelor finale sa aiba loc in aceeasi zi, la orele 18:00 (ora Romaniei)", se mai arata in comunicat.

Totodata, Comisia de Selectie precizeaza ca perioada de doua zile lucratoare alocata, potrivit documentatiei de selectie, pentru elaborarea si transmiterea invitatiei a fost extinsa la trei zile lucratoare, intrucat, pentru definitivarea tuturor detaliilor incluse in invitatie, perioada de doua zile s-a dovedit a fi fost insuficienta, se mai arata in comunicatul semnat de presedintele comisiei de selectie a administratorului FP, Enache Jiru.

Initiat, opt candidati au depus oferte pentru administrarea Fondului Proprietatea, din care au fost selectate, intr-o a doua etapa, cinci companii, din care Comisia a pastrat doi ofertanti.

#candidati, # administrare, # fond proprietatea , #Fondul proprietatea