Fondul Proprietatea: Actionarii decid azi listarea in Varsovia

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 10:46
1696 citiri
Fondul Proprietatea: Actionarii decid azi listarea in Varsovia

Compania Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea (FP), a convocat miercuri actionarii FP pentru acordul final asupra listarii la Bursa din Varsovia.

Aprobarea admiterii si a introducerii actiunilor emise de SC Fondul Proprietatea SA la tranzactionare pe piata regelmentata a Bursei de Valori Varsovia si inregistrarea la Depozitarul Central al Valorilor Mobiliare din Polonia figureaza pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor.

De asemenea, tot miercuri, este convocata si Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, care are pe ordinea de zi aprobarea bugetului pentru implementarea admiterii si introducerii la tranzactionare pe piata Bursei de Valori Varsovia si pentru inregistrarea acestor actiuni la Depozitarul Central al Valorilor Mobiliare din Polonia, modificarea bugetului aferent anului 2012, aprobarea angajarii de evaluatori independenti pentru evaluarea anumitor participatii ale Fondului Proprietatea in societati nelistate.

#Fondul Proprietatea actionari, #Fondul Proprietatea listare bursa, #convocare actionari Fondul Proprietatea , #Fondul proprietatea