Fondul Suveran de Investitii al Romaniei (FSIR) - Ionel Blanculescu

Joi, 19 Iulie 2012, ora 13:25
2002 citiri
Fondul Suveran de Investitii al Romaniei (FSIR) - Ionel Blanculescu

Trec anii si trec zilele peste o Romanie care se infunda din ce in ce mai mult in neperformanta economica.

Resimt aceasta realitate cruda atat companiile, cat si populatia: veniturile nu mai cresc, nici profiturile, atunci cand ele exista, numarul de falimente creste, salariile nu mai cresc, dimpotriva, somajul creste, pensiile sunt cum sunt si as mai putea continua.

Romaniei in criza ar fi trebuit sa-i fie mai bine decat in afara crizei. Cum? Prin exploatarea multelor oportunitati generate de criza.

Inchipuiti-va ca Romania concureaza in spatiul UE cu Loganul ei, alaturi de Mercedes, Peugeot, Ferrari, Seat, Skoda etc. Una este sa te afli pe un drum cu gropi, obstacole si alte manifestari ale crizei, unde concurentii au cat de cat o viteza constanta, situandu-se aproape umar la umar si alta e sa te afli pe o autostrada, in care concurenta statelor puternic industrializate din UE efectiv poate strivi rezultatele economice ale Romaniei.

Pe plan mondial, pentru a se putea impune in acest domeniu, statele si-au creat Fonduri Suverane de Investitii, care efectiv functioneaza pe principii de business, pentru tarile respective.

Citeste mai mult despre opiniile lui Ionel Blanculescu despre Fondul Suveran de Investitii al Romaniei (FSIR) pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Fond suveran de investitii Romania, #fond investitii Romania , #Fonduri de investitii