Franklin Templeton isi intareste portofoliile europene de instrumente financiare cu venit fix

Miercuri, 17 Aprilie 2013, ora 15:50
1553 citiri
Franklin Templeton isi intareste portofoliile europene de instrumente financiare cu venit fix

Franklin Templeton Investments, grupul care administreaza si Fondul Proprietatea (FP), a anuntat miercuri o initiativa de a-si intari portofoliile europene de instrumente financiare cu venit fix.

"Franklin Templeton Investments are placerea sa anunte o initiativa majora destinata imbunatatirii capacitatilor sale de venit fix din Europa, in semn de recunoastere a cresterii cererii clientilor institutionali si de retail pentru strategiile europene dedicate venitului fix.

David Zahn va conduce aceasta initiativa pentru Franklin Templeton Fixed Income Group si a fost promovat la statutul de Manager pentru Venituri Fixe in Europa, incepand cu 15 aprilie 2013. Zahn, care a administrat portofolii europene de venit fix timp de peste un deceniu si care lucreaza pentru Franklin Templeton din 2006, are mai mult de 19 ani de experienta in industria de management al activelor", se arata intr-un comunicat al companiei.

Aceasta initiativa va implica adaugarea de noi resurse locale in Europa, beneficiind de platforma de cercetare la nivel mondial a Fixed Income Group. Zahn va lucra cu o echipa dedicata venitului fix european formata din noua profesionisti in investitii cu sediul in Londra si patru profesionisti in investitii cu sediul in San Mateo pentru a genera idei de investitii si solutii axate pe venitul fix european.

Strategia, filosofia si abordarea disciplinata a produselor de venit fix existente ale Franklin Templeton la nivel european si global vor ramane neschimbate.

Frankin Resources, Inc. este o organizatie globala de management al investitiilor care opereaza sub denumirea Franklin Templeton Investments. Franklin Templeton Investments furnizeaza solutii globale si locale de management al investitiilor administrate de echipele de investitii ale Franklin, Templeton, Mutual Series, Bissett, Fiduciary Trust, Darby, Balanced Equity Management si K2.

Compania situata in San Mateo, California, are mai mult de 65 de ani de experienta in investitii si administreaza active in valoare de peste 823 miliarde dolari, conform datelor disponibile la data de 31 martie 2013.

#portofolii europene Franklin Templeton, #instrumente venit fix Templeton, #strategie Franklin Templeton , #Fonduri de investitii