Isar: Statul roman va lansa fonduri asemanatoare celor de private equity

Joi, 28 Iunie 2012, ora 11:01
1735 citiri
Isar: Statul roman va lansa fonduri asemanatoare celor de private equity

Statul roman va lansa cateva fonduri similare cu fondurile de private equity, care investesc in societati nelistate la bursa, a declarat joi, la conferinta anuala a fondurilor de investitii din Europa de Sud-Est, ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar.

"Statul va lansa cateva fonduri similare cu cele pe care le conduceti dumneavoastra, nu neaparat ca sa va facem concurenta, dar avem nevoie de mai multi vectori in aceeasi directie. Trebuie sa populam intreaga economie si cu un alt tip de ecologie. Nu cred in acea teorie potrivit careia antreprenorii nostri sunt mai slabi sau mai prost pregatiti ca aceia din afara, dar eu cred ca aceia din afara sunt sustinuti de o alta arhitectura", a afirmat Isar.

Ministrul delegat pentru mediul de afaceri a aratat ca autoritatile incearca sa lucreze la o alta arhitectura (a mediului de afaceri), atat la nivel legislativ, dar si populand economia cu diferiti actori, avand burse si fonduri mai puternice, si mai multi antreprenori care au inceput sa invete cum se joaca acest joc in tarile care au performat.

#Isar conferinta fonduri investitii, #fonduri investitii, #statul roman fonduri, #fonduri de private equity , #Fonduri de investitii