SPSS inlocuieste SAS

Marti, 20 Iunie 2006, ora 10:06
1327 citiri

Important grup britanic de servicii financiare implementeaza programul de analiza predictiva SPSS pentru operatiile de management ale riscului de credit.

SPSS Inc., lider mondial in domeniul furnizarii programelor de analiza predictiva, a anuntat ca Alliance & Leicester Plc., una dintre cele mai importante organizatii de servicii financiare din Marea Britanie, a implementat SPSS pentru operatiile sale de management al riscului de credit. Inlocuitor al licentelor SAS existente, programul de analiza predictiva SPSS va permite firmei Alliance & Leicester sa-si imbunatateasca abordarea legata de analiza datelor.

Tehnologia SPSS reduce operatiile de programare consumatoare de timp si va permite departamentului riscuri de credit sa se concentreze mai bine asupra obiectivului sau cheie - managementul riscului creditelor.

A"Extragerea rapida a informatiilor cheie din datele noastre este vitala pentru activitatile de management al riscului din cadrul departamentului,A" a afirmat Simon Baum, director de credit si risc laAlliance & Leicester. A"Cu SPSS vom putea sa avansam in directia analizei standardizate, oferind cea mai precisa perspectiva asupra informatiilor si fiind in cea mai buna pozitie pentru a lua decizii bine informate. SPSS a lucrat cu noi pentru a ne demonstra ca programul sau de analiza predictiva este un instrument adecvat pentru necesitatile noastre, atat ca functionalitate, cat si sub aspectul costurilor.A"

A"Este excelent sa vezi un asemenea jucator important din domeniu recunoscand valoarea pe care SPSS o poate adauga organizatiei sale,A" a afirmat Adrian Carr, vicepresedinte de vanzari EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Asia) la SPSS. A"Suntem convinsi ca Alliance & Leicester va obtine ca rezultat o excelenta profitabilitate a investitiilor sale.A"

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei