Ciolos arata dezastrul lasat de Ponta la fonduri europene: Patriotul e patriot doar acasa!

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 23:19
1485 citiri
Ciolos arata dezastrul lasat de Ponta la fonduri europene: Patriotul e patriot doar acasa!
Foto: Realitatea Tv

Premierul Dacian Ciolos a sustinut, joi seara, ca a gasit un adevarat dezastru lasat de Guvernul Ponta la Ministerul Fondurilor Europene. El a spus ca predecesorul sau e patriot doar acasa, caci pe plan extern nu se comporta asa, avand in vedere ca a acceptat fara obiectii propunerile Comisiei Europene.

Prim-ministrul a vrut sa clarifice, intr-un interviu acordat Realitatea TV, situatia fondurilor europene in timpul mandatului sau, in conditiile in care a fost criticat pentru faptul ca ar fi avut absorbtie 0%.

Dacian Ciolos a mentionat ca cei care sustin astfel de lucruri spun doar o parte a adevarului. Asta pentru ca absorbtia banilor de la UE a crescut de la 57% la 80% pe programele finantare din exercitiul financiar 2007-2013.

El a aratat ca, in anul 2016, suma totala a rambursarilor aprobate de Comisia Europeana pentru aceasta perioada a depasit 4 miliarde de euro.

Cat despre programele pe 2014-2020, premierul a aratat ca ...citeste mai departe despre "Ciolos arata dezastrul lasat de Ponta la fonduri europene: Patriotul e patriot doar acasa!" pe Ziare.com

#Ciolos Ponta patriot, #Ciolos fonduri europene, #Ciolos fonduri UE , #Stiri Fonduri